C# Object Kullanımı Sırları



Sistemin soyut bir gösterimini tarif etmek derunin varlıkların alakalı özniteliklerini ve etkileşimlerini sınıf olarak modelleme.

HotkeyField=Bir birleşimi yahut seri hızlı bir şekilde bir hareket akdetmek üzere kullanıcıların sağlayıcı bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayıcı bir hot anahtar vadi.

Derslik ile nesne arasındaki en kemiksiz ilinti şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sık sık kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

Örneğin veritabanından bir şart silindiğinde bir metodun çkızılıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çaldatmaıştırılması delegate ile dokumalır.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini yürümek midein çeşitli olaylar sağlamlar. Kullanıcı sağlam girdiğinde veya TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek olayları yakalayabilirsiniz.

ToolBar=Kesif kullanılan özelliklerine kolaylık ulaşım sağlayan denetimleri gruplandırması olan bir fasılaç.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape klasında virtual olarak tanımlanan ve MyCircle sınıfında override edilen metottur.

Bir nesnenin iç durumunu ve kârlevselliğini gizleme ve salt umumi bir konulev kümesi üzerinden erişime destur tesviye.

C# Mod Ahiz İşlemi , alfabemız ile c sharp eğitimimize devam ediyoruz. Bu dersimizde Mod ahiz kısaca bölme aksiyonleminden artan bulma fiillemini göreceğiz. Bu konu…

Load sub yahut oluşturacağınız başka sub’larda zirdaki kabil tag değerlerine erişebilirsiniz.

Mafevkdaki verdiğim derslere bölüm atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız gelen yerler kabil. Bu sebeple öncelikle yukarıdaki dersleri izlemenizi tavsiye ederim.

C# C# Object Kullanımı programlama dilinde Object sınıfı, geniş bir kullanma vadiına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın ana taşıdır. İşte C# Object kullanmaının bazı örnek alanları:

Sıkıntı burada dü adet nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine rağmen birden lüks nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasar çizimını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ kontrolörüne T zamanında takkadak ziyade(n sayı) dilek ulaşabilmekte(olabilirlik) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Elan selim bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Haliyle kodunuzun yalnızca o anda çhileıştırmak istediğiniz mevzi haricinde Thread’lar beklemeye alınacaktır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *